Veri Bilimci

Yetiştirme Programı

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın, CITS’in katkılarıyla hayata geçirdiği Veri Bilimci Yetiştirme Programı yeni mezun ve son sınıf adaylarını bekliyor.

Alanda duyulan uzun vadeli istihdam ihtiyacına odaklı, sıfırdan uzmanlığa yetkinlikleri geliştirmek amacıyla teorik ve pratik derslerimiz tamamen ücretsiz.

Katılımcılarda Aranan Nitelikler

Tercihen:

• ​Tercihen Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik bölümlerinde 4. sınıf olan veya son 3 yıl içerisinde mezun olan,
  • Analitik ve soyut düşünme becerisi yüksek,
  • Problem çözme yetkinliği ve motivasyonu olan,
  • Temel düzeyde kodlama bilen,
  • Matematik özellikle istatistik konusunda yatkınlığı olan,
  • B2 Seviyesinde İngilizcesi olan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler .

Başvuru Süreci

• Başvuru süreci tamamlandıktan sonra başvuran adaylarımıza teknik test gönderilecektir. Bu test sonuçlarına göre gerçekleşecek mülakatlar sonucunda katılımcılarımız belirlenecektir.

Program Süresi

Program toplamda 140 saat teknik eğitim ve ilave olarak sosyal beceri eğitimleri ile birlikte 19 hafta sürecektir.

Her hafta:

+ 2 saat video bazlı eğitim

+ 3 saat online ders

+ 3 farklı ofis saati

+ 2 haftada bir olmak üzere Bursa Coşkunöz Eğitim Vakfı’nda yüz yüze ders

Şehir dışından başvurup seçilecek adayların yol ve konaklama masrafları Coşkunöz Eğitim Vakfı tarafından karşılanacaktır.

Başvuru Formuna Ulaşmak İçin Tıklayın