Katmanlı Üretim Eğitim Programı

Coşkunöz Eğitim Vakfı olarak hayata geçirdiğimiz “Katmanlı Üretim, Eğitim ve Deneyim Merkezi (KÜME)” ile katmanlı üretimin oldukça yaygınlaştığı bu süreçte gençleri geleceğe hazırlıyoruz.

Bu hedefe yönelik katmanlı üretimin tanımından kullanılan malzemelere, teknolojilerden uygulamalara ve uzman buluşmalarına kadar içeriği dopdolu bir program hazırladık. 3. dönemini tüm Türkieye'den öğrenciler ile yapacağımız programda yıl boyunca 250 öğrenciye eğitim vermeyi planlıyoruz.

Coşkunöz Eğitim Vakfı'nın deneyim eğitmenleri tarafından verilecek ve 2 hafta boyunca online olarak gerçekeleşecek ücretsiz eğitimler toplamda 30 saat sürecek. Ayrıca program sonunda başarılı olan öğrenciler 12 saatlik uygulamalı eğitim alma şansı yakalayacak.

Programımıza başvurularınızı aşağıdaki form aracılığı ile 30 Nisan tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz.

Eğitimlerimiz 16 Mayıs tarihinde başlayacaktır.