Yarının Temelini
Bugünden Atıyoruz

Genç nüfusa sahip Türkiye’de gençler arasında işsizlik oranını düşürmek için mesleki eğitimin kalitesinin artırılması ve iş dünyasıyla mesleki eğitim arasındaki bağların daha da güçlendirilmesinin önemli bir adım olacağı vizyonu ile çıktığımız yolda her geçen yıl değişen teknoloji ve iş yapış biçimleri doğrultusunda yaptığımız yatırımlarla tüm süreçlerimizi geliştiriyoruz.

Yaptığı vizyoner yatırımları ile sürekli gelişimi hedefleyen vakfımızın ana faaliyetleri; meslek edindirme ve uygulamalı meslek geliştirme eğitimleri, sektöre yönelik mesleki ve teknik eğitimler, eğitim kalitesini yükseltmeye yönelik çözüm ortaklıkları, burslar ve desteklerden oluşuyor.

“Kamu Yararına Vakıf” statüsünde olan Coşkunöz Eğitim Vakfı, gelirini Coşkunöz Holding şirketlerinin kar paylarından elde ediyor ve bunun tamamına yakınını mesleki ve teknik eğitime harcıyor. Vakfımız kurulduğu günden itibaren mesleki eğitimde yaşanan değişimleri yakından takip ederek ülkenin kalkınmasına katkıda bulunuyor. Özel sektör, kamu ve toplumun ihtiyaç duyduğu mesleki teknik eğitim taleplerine cevap vermek adına çalışmalarına aralıksız devam eden vakfımız, ulusal ve uluslararası platformlarda da örnek bir kuruluş olarak öne çıkıyor.